ESPRESSIONS DEHYDRATOR / VOEDSELDROGER

Droog eenvoudig allerlei soorten fruit, groenten en kruiden zonder conserveringsmiddelen met de Espressions dehydrator / voedseldroger. Maak lekkere en gezonde snacks; van muesli repen en 'fruit rolls' tot gedroogde groenten. Ideaal voor de lunch, picknick en dagelijkse snacks. 

Droog naast fruit ook groentes, vlees en kruiden! Het voordeel van drogen is dat het lang houdbaar is zonder het gebruik van conserveringsmiddelen en dat de smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Gebruik de gedroogde producten als garnering of decoratie, of maak beef jerky van flinterdunne plakjes ossenhaas. Blend gedroogde reepjes paprika tot paprikapoeder, of maak een paneermeel van ui en tomaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze voedseldroger is getest en uitgeroepen tot droger met beste prijs/prestatie verhouding door voedseldroger-test.nl

€ 69,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

5 Droogrekken

De 5 droogrekken maken het mogelijk om verschillende items tegelijkertijd te drogen of een grotere hoeveelheid van één product. Wissel de rekken tijdens het drogen van volgorde voor een optimaal resultaat. De dehydrator heeft drie temperatuursinstellingen: 55℃ / 65℃ / 75℃.

5 Droogrekken Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600
Speciale werking Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

Speciale werking

De Dehydrator blaast warme droge lucht van boven naar beneden langs de droogrekken. De duur van het droogproces ligt aan wat, hoe en waar je het droogt. In een vochtige ruimte duurt het langer dan in een droge ruimte. Tevens geldt, hoe dunner de plakjes hoe sneller ze drogen.

Siliconen droogmatjes

Voor het maken van overheerlijke fruitrolletjes of het drogen van sappig fruit zijn er siliconen droogmatjes te verkrijgen. De moes of het sap kan dan niet door de openingen van de droogrekken lekken. De droogmatjes zijn meerdere malen te gebruiken. 

Siliconen droogmatjes Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600
Honden- en kattensnacks Espressions Dehydrator / Voedseldroger EP5600

Katten- en hondensnacks

Huisdiereigenaren besparen een vermogen dankzij de aanschaf van de Espressions Dehydrator. De populaire, maar normaal gesproken zeer dure gedroogde vis- en vleessnacks kunnen eenvoudig van restjes (bijvoorbeeld zalmhuid, overgebleven of speciaal ingekocht rundvlees) thuis gemaakt worden. 

Referentienummer(s) EP5600
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures