ESPRESSIONS DUO SOUS-VIDE & SLOWCOOKER

Ontdek zelf het geheim van de top-chefs! Vacumeer de producten, leg de vacuümzak in het voorverwarmde water en stel de timer in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen invloed. Wanneer het geluidsignaal klinkt is het vlees heerlijk mals en ongekend vol van smaak.

Met de Sous-Vide instelling bereid je moeiteloos mals en sappig vlees. Traditionele stoofschotels en andere lekkernijen bereid je met de Slowcookerfunctie. De Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker biedt namelijk beide functies in één apparaat.

€ 149,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Onder vacuüm

Dat betekent Sous-Vide. Door het product vacuüm te verpakken verliest het nauwelijks zijn smaakstoffen. Je kunt het ingrediënt ook juist extra smaak geven door er kruiden of een marinade aan toe te voegen.

Espressions DUO Sous-Vide & Slowcooker EP4000
Espressions DUO Sous-Vide & Slowcooker EP4000

Geen omkijken naar

Doordat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig is in te stellen, heb je er geen omkijken naar. Het water blijft op een constante, vooraf ingestelde, temperatuur. 

Sit back and relax!

Een heerlijke maaltijd bereiden zonder zelf in de keuken te staan? Ja hoor dat kan, het is zelfs heel eenvoudig! Voeg alle ingrediënten in de pan, schakel de slowcook functie in en het apparaat doet de rest. Enjoy!

Sit back and relax met de Espressions DUO Sous-Vide & Slowcooker EP4000
Referentienummer(s) EP4000
Q: Is het ook mogelijk om een onderdeel (nl. de bak) los te bestellen? A: Ja hoor via uw dealer of de website www.itmonderdelen.nl kunt u losse onderdelen bestellen, zie: https://www.itmonderdelen.nl/nl/category/sous-vide--slowcooker-ep4000/. Hopelijk is uw vraag hiermee voldoende beantwoord.

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren

Gerelateerde producten

Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures