ESPRESSIONS SOYA MILK MAKER AND MORE

De ‘’Soya Milk Maker and More’’ van Espressions is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikt over een geïsoleerde dubbelwandige kan met inhoud van 1,3 liter. Experimenteer zelf met recepten of gebruik een van de maar liefst negen voorgeprogrammeerde functies die de ‘’Soya Milk Maker and More’’ rijk is: sojamelk, amandelmelk, fijne soep, snelle sojamelk, granenmelk, pap, smoothie, notenmelk en rijstpasta.

€ 149,-

Voorraad wordt gecontroleerd...

Eenvoudig display

Gemakkelijk te bedienen keuzemenu. Inhoud: 1,1 tot 1,3 liter. Voor 2 tot 4 personen.

Hoogwaardige materialen Soya Milk Maker

Hoogwaardige materialen

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Geïsoleerde dubbelwandige kan. Duidelijk afleesbaar LCD scherm met timer, temperatuurindicatie en functieweergave.

Eenvoudige reiniging

Gemakkelijk te reinigen mes en kop. 

Eenvoudige reiniging Soya Milk Maker
Referentienummer(s) EP9100
Q: Kan er ook gewone koemelk in opgewarmd worden? A: Hartelijk dank voor uw vraag. Hier is de Soya Milk Maker niet voor bedoeld. Graag verwijs ik u door naar de handleiding hier op de pagina. Daarin staan alle functies van de Soya Milk Maker uitgelegd. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, team IT&M
Q: Waarom moet amandelmelk maken verwarmt worden? en ik kan de temp daarbij niet veranderen? A: Beste Mieke, Er bestaan verschillende manieren (koud of warm) en recepten om amandelmelk te maken. Bij de Soya Milk maker zijn verschillende programma's voorgeprogrammeerd waarbij water en ingrediënten verwarmd worden terwijl deze geblend worden. Met vriendelijke groet, het team van IT&M

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
Al onze getoonde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl

Wat anderen vinden

 

Schrijf als eerste een review over dit product
Uw naam wordt hier weergegeven

Schrijf je eigen review

Aantal sterren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures